El 22 d'octubre ens posem les piles pel 10è aniversari

















Ja hem disfrutat del jazz and beer i ara ja ens hem de posar les piles pel 10è aniversari del TOC DE CORN.

A l'ass​e​mblea de valoració de Festa major van sortir temes de fons que vam deixar en un calaix per parlar-ne algun dia am​b​ calma. Aquest dia ja ha arribat i aquest és el pla al que us convidem el 22 d'octubre; Trobar-nos,​ ​dinar junts i prendre acords sobre aquests grans temes. A Can Tirel.

13,30: ARRIBADA I DINAR DE "TRAJE"
Cadascú ha de portar un plat o cassola o postres per compartir. l'organització ​s'​encarregarà de les begudes, el pa i cafè.

15,30: TREBALL PER GRUPS
Proposem 3 grans blocs a treballar:
1-Model de festa
2-Relació amb l'entorn
3-Organització Interna.

Caldrà que el mateix 22 us apunteu en un d'aquests tres grups. Si teniu aportacions i propostes pels altres grups, us agrairem que ens les feu arribar al correu tocdecorn@gmail.com i l'incorporarem com a documentació de treball.

17,00: DESCANS I CAFÈ

17,30: POSADA EN COMÚ I ASSEMBLEA DECISÒRIA

20,30: TANCAMENT I RECOLLIDA

Hem de ser-hi tots i totes, Serà el punt de partida per tal de poder començar a preparar la desena edició del TOC DE CORN. Apunteu-vos, animeu a la gent de les vostres comissions, a gent que va ser els primers anys i que fa temps que no veiem, feu arribar aquesta informació a qui considereu que pot estar interessat... feu el que creieu per a que aquesta trobada sigui un èxit.

Inscriviu-vos a: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDsOmJaOuxOYuvJf5STNYlm9v-vcxAe-4h4c2I9X_kXRV5dg/viewform

Entrades populars