VI campionat de parxís Festa Major al Toc de Corn

Benvolguts parxissaires,

L’Elena ja fa dies que està esperant saber si aquest any ens retrobarem al Toc de Corn per jugar el torneig de parxís per parelles. I suposem que molts de vosaltres també esteu molt impacients per saber-ho. A més suposem que en teniu moltes però moltes ganes i que se us fa molt estrany que els pesats del toc de parxís encara no hagin dit res de res.
Doncs es clar que sí!, no ho dubteu!, només faltaria! aquest any serà el sisè campionat i esperem retrobar-nos el divendres 16 de Juny a la Festa Major de Cornellà en el 10é Aniversari del Toc de Corn!

Quan hi pensem, ens adonem que és molt xulo tenir l’oportunitat d’organitzar una activitat de Festa Major en la que poden participar i jugar tant petits, joves, grans i més grans, fills amb pares, germans amb germans, avis amb nets, cosins amb cosines, amics i amigues, veïns i veïnes, alts i baixos, prims i no tant prims,....

Sis plau, feu-nos arribar els noms de les parelles que participareu aquest any el mes aviat possible a: tocdeparxis@hotmail.com. També podeu re-enviar aquest correu a altres parelles d’amics, familiars o coneguts que es vulguin apuntar! Moltes gràcies.

I sí, com cada any les parelles finalistes s'emporten un pernil i totes les que perdin un parxís.

Molta sort i fins aviat,

Toc de Parxís
(Jaume, Pep i Siscu)

Entrades populars